De toekomst van het wonen

Er zijn op dit moment verschillende woontrends gaande, kies wat bij jou past. De nieuwste woontrend is toch wel echt, de ruimte en het heelal. Deze ruimte komt nu letterlijk naar de interieurs en schilderijen. Super futuristische en minimale designs worden helemaal hip, een beetje Jan des Bouvrie meets James Bond. Zwart en witkleuren vormen samen in beginsel de basis. Hier overheen worden vaker zachtere pasteltinten gebruikt om de woonruimte naast strak, toch gezellig en leefbaar te houden. Accessoires zoals groene planten, foto-schilderijen en hoge vazen en kaarsen passen perfect bij deze nieuwe woontrend. De moderne look met de frisse pastelkleuren maken elk modern huis helemaal af. Variatie is het toverwoord deze zomer.

kantoor space

Woontrend Natuur: bloemen en planten

Tropische planten en weelderige bloemen en natuurlijke materialen. Dit zijn de grote woontrends voor de liefhebbers van rust in huis. De woontrend voert je mee naar verschillende verre landen en onbekende culturen waar tropische bloemen, groene planten en wilde dieren een grote rol spelen. Deze grote woontrend is ideaal voor de liefhebbers van veel kleur en een natuurlijke rust in huis. Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, zand en kiezels voeren de zachte en pure kleuren de boventoon deze zomer. Geen jaren 80 interieur waarbij je je vakantie in Spanje mee naar huis neemt, maar een unieke combinatie die jouw persoonlijkheid toont. Ga als je kiest voor deze natuurlijke aanpak voor complementaire kleurstellingen. Pas je accessoires hier op aan. Bruintinten en fris blauw geven alles een leuk accent mee.

Strand schilderij

Jouw interieur, jouw pesoonlijkheid

De woontrends geven je handvatten om creatief te zijn met je interieur. Trends zijn er om mee te spelen, sommige passen perfect bij je eigen stijl, anderen minder. Ga altijd uit van je gevoel en pak mee wat bij jou past. Het gaat er vooral om te laten zien wie jij bent en wat jij belangrijk vindt.

Laat een reactie achter als je nog extra tips wil of vragen hebt! 😀