Gerry Weber heeft voor ieders wat wil op het gebied van broeken: van comfortabele jeans tot de meer elegante, nette broek. Naast de populaire skinny jeans zie je nu meer verschillende stijlen bij Gerry Weber Broeken, zoals de broek met rechte pijpen of de culotte (broekrok). Maar wat zijn de trends voor dit najaar?

Mag ik van jou de ruiten?

Wat weer helemaal terug is dit najaar, is de ruit: de klassieke ruit in neutrale kleuren. Gerry Weber Broeken heeft een selectie geruite broeken van katoen, van de wat grotere ruit naar een meer subtiele versie. Op zo’n mooie geruite broek past een neutrale blouse met als accessoire bijvoorbeeld een zijden sjaaltje. Om de outfit af te maken ga je de deur uit met een tweedjasje over je schouders. Kies je voor een mooi gesneden skinny jeans, dan ga je mee in de trend met een geruite blazer of een blouse met een klein ruitje.

Flower Power

De sixties zijn inmiddels een constante inspiratiebron voor mode-ontwerpers. Ook dit najaar zie je die invloeden weer terug. Bij Gerry Weber Broeken is voldoende keuze om weer terug te gaan naar dat tijdperk. Zo past een jeans met flared pijpen mooi met een blouse met bloemenprint. In tegenstelling tot de meer bekende fel-kleurende printjes ligt het accent nu meer op de donkere bloemtinten. In de stijl van de sixties passen ook ruches. Een mooi, ietwat romantisch blouseje met ruches op bijvoorbeeld een strakke, zwarte broek van imitatieleer geeft het geheel een stoere look.

Wegkruipen

Niets is fijner dan tijdens een koude herfstavond op de bank te zitten en je behaaglijk warm te voelen in een oversized vest. Vesten komen zeer regelmatig terug als trend, ook dit najaar. Het mooie aan vesten is dat die met veel verschillende stijlen te combineren zijn. Veel broeken van Gerry Weber staan goed met een oversized vest, vooral de meer strakke broeken, zoals een skinny jean of een broek met rechte pijpen. Zo’n groot vest komt minder leuk uit op een broek met wijde pijpen. Vaak doet het ook geen recht aan je figuur. Fijne herfst!