Bijzondere sneakers! 

Er zijn vele bijzondere sneaker trends die we allemaal begrijpen. We willen deze schoenen dan ook het liefst zo snel mogelijk in onze kast hebben. Sommigen schoenen trends vinden we lastiger om gelijk in ons hart te sluiten, maar dat komt met de tijd.

Dan zijn er ook nog de trends waar niemand van ons eigenlijk iets van begrijpt. Omdat de sneakers erg lelijk zijn. Je zou ook wel kunnen zeggen dat de schoenen ons verstand te boven gaan. Check de hieronder genoemde sneaker trends, begrijp jij deze trends?

Balenciaga triple S

De Balenciaga triple S is toch wel een van de nieuwste schoenen trends, maar toch oh zo onbegrijpelijk. Want laten we nou eerlijk zijn, wie wilt er nou een sneaker die je voeten zo’n tien maten groter laat lijken? Op de neus van de schoen staat ook nog je schoenmaat vermeld. Het idee alleen al is té absurd. Als je naar de sneaker kijkt, lijkt het net of de schoen al een tijdje mee gaat. Het is duidelijk een bijzondere sneaker. Voor deze ‘old look’ sneaker betaal je een mooi prijsje van 595 euro. Het is maar wat je er voor over hebt.

Sandro

Sandro Paris flame sneakers

Je ziet veel celebrities in de nieuwe Sandro Paris flame sneakers. Toch vragen wij ons af wie er uit wilt zien als een vulkaan? Deze bijzondere sneaker is in de vreemdste kleurcombinaties te vinden. Dan hebben we het nog niet eens over de bijzondere zool met de vlammen gehad. People don’t get fooled, het feit dat beroemdheden deze schoenen dragen betekent niet dat ze ook mooi zijn.

Buffalo Classics

De misschien wel meest bijzondere schoenentrend van de afgelopen tijd: ‘de Buffalo Classics’. In welke kleur we deze schoenen ook zien, met verbazing blijven we naar de sneakers kijken. Als het plan was om de opvallendste schoen van 2017 te ontwerpen, is dat volgens ons goed gelukt. De sneakers zijn reusachtig, mede door middel van een gigantische plateauzool. Hoe je deze schoen ook combineert, mooi of enigszins aantrekkelijk zal de sneaker niet worden. Hoe deze sneaker een trend is geworden blijft een raadsel!  De Buffalo Classic is toch wel de meest bijzondere schoenen trend van 2017/2018.

Buffalo
Ganni

Ganni Dee sneakers

De Ganni Dee sneakers zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, waaronder een bijzondere kleur roze. Als je wil opvallen zijn de Ganni Dee sneakers de ideale schoenen. De schoenen bestaan deels uit zacht stof, rib en rafels. Vooral de rafels zorgen voor het bijzondere sneaker effect. Als je de sneakers nog niet kent, wees gerust. Deze schoen wordt één van de bijzondere sneaker trends van 2018.