Budgettip: fleur je kamer op met je eigen kunstwerken

Heb je een lege muur of nog een plekje dat nog wel wat kleur kan gebruiken? Wij helpen je graag met het goedkoop ophangen van je eigen kunstwerken. Wat is namelijk leuker dan je eigen werk iedere dag mogen aanschouwen. En mocht je toch even wat anders willen zien hangen, dan is dat zo gepiept met deze handige en goedkope ophang-systemen!

stas picture hits

(Vakantie) foto’s ophangen

Binnenkort op vakantie? Dan zullen er vast een hele boel foto’s gemaakt worden. Het is natuurlijk zonde om ze alleen op de computer te laten staan. Druk ze af en maak er een mooie collage van, dan zal je deze mooie momenten niet snel vergeten!

Een erg leuke manier voor het ophangen van je foto’s is door middel van transparante klemmetjes, ook wel ‘picture hits genoemd. Hiermee kan je heel makkelijk foto’s weghalen en vervangen door andere. Makkelijker kan niet. Je tovert je hele kamer in een handomdraai om in duizenden herinneringen. Een foto zegt namelijk meer dan 1000 woorden. Maak op je eigen manier een fotowand waarmee je iedereen, maar vooral je zelf erg blij maakt!

eigen schilderij ophangen

Druk de mooiste foto’s af op canvas

Heb je één foto die super leuk is? En vind je het zonde om hem klein af te drukken? Laat hem dan op canvas afdrukken! Je krijgt zo een waar fotokunst schilderij! Dit schilderij of doek ophangen gaat erg makkelijk met een posterstrip. Het kost bijna niks en je hangt hem er altijd perfect mee op. Voor minder dan 2 euro heb je er al een perfect ophangsysteem!