Romantische Films top 4 van 2016

Gordijnen dicht, licht uit, tv aan en lekker wegzwijmelen bij een romantische film.  Speciaal voor de liefhebbers van de romantische komedie en andere romantische genres hebben wij de must see kijklijst voor 2016.

Dit jaar kun je kijken naar echte tranentrekkers, maar je kunt ook kiezen voor de altijd leuke romantische komedie. 2016 is weer een goed jaar voor de romantische film.

The Choice – Romantisch drama

Travis Shaw (Benjamin Walker) is een ware ladies’ man bij wie een vaste relatie totaal niet in het ideaalplaatje past.  Totdat hij zijn nieuwe buurvrouw Gabby Holland (Teresa Palmer) ontmoet. Hij wordt halsoverkop verliefd. In het begin lijkt het een simpele verliefdheid, zeker omdat Gabby al een lange afstandsrelatie heeft met Ryan (Tom Welling). Toch kan ook Gabby haar gevoelens voor Travis steeds moeilijker onderdrukken. Nu komt The Choice, gaat ze voor Ryan of Travis?

How to be single – Romantische komedie

Fan van Sex and the City? Dan is How to be single echt wat voor jou. Seks, liefde, vriendschap en alles daar tussenin. Ontdek het single leven van de Alice (Dakota Johnson), Robin (Rebel Wilson) en Tom (Anders Holm) in het grote New York. Ga mee op een ware single ontdekkingsreis vol avonturen en bijzondere uitstapjes.

Mike and Dave Need Wedding Dates – Romantische komedie

Deze hebben we zelf nog niet gezien, maar het belooft heel veel goeds. Mike (Adam Devine) en Dave (Zac Efron) zijn broers van elkaar. Hun zus gaat trouwen in Hawaï, maar ze hebben nog geen dates! Ga met Mike en Dave mee op zoek naar de perfecte date. Alice (Anna Kendrick) en Tatiana (Aubrey Plaza) zien de twee heren wel staan. Avontuur, mannen en losgeslagen dames, je krijgt het allemaal te zien.

Vanaf 28 juli te zien in de bios!

Rokjesdag – Nederlandse romantische komedie

Rokjesdag is de Nederlandse romcom van dit moment. Waar Marin Bril het woord rokjesdag heeft bedacht had hij waarschijnlijk nooit gedacht aan een film. Drie totaal verschillende mensen, Marijke (Lieke van Lexmond) is de powervrouw van het gezelschap, Edwin (Martijn Fischer) is voor niets zo angstig als het praten met vrouwen. En dan is er nog Paulien (Melissa Drostdoet) zij heeft een geheime affaire met een getrouwde man! Ze zoeken allemaal naar de liefde, maar dat is niet gemakkelijk. Op rokjesdag gaan ze allemaal ‘Koken voor Singles’, dan ontpopt zich een nieuw verhaal.

Zelf een favoriet?

Staat je favoriet er nog niet bij? Laat het mij weten!