Oei, een van de mannen in je leven is jarig of je hebt iets anders te vieren. Maar wat voor leuk en creatief cadeau haal je in huis voor mannen? Een probleem dat veel vrouwen (en mannen?) hebben daarom geven wij jou vandaag tips voor creatieve cadeaus voor mannen.

Bierpakket

Is de man waarvoor je een cadeau wilt kopen een echte bierliefhebber? Verras hem dan met een speciaal bieren pakket want speciale bier hoort bij een speciale gelegenheid. Je kunt alle kanten op gaan met deze pakketten. Kies bieren bij elkaar die er mooi uitzien, bieren waarvan je weet dat de ontvanger ze sowieso lekker vindt, bieren buiten de comfort zone van de ontvanger of bijvoorbeeld allemaal bieren uit de streek. Maar er zijn ook genoeg winkels en webshops die kant en klare bierpakketten aanbieden. 

Sportmateriaal

Is de man die een cadeau verdient een echte sporter? Geef hem spullen die hij kan gebruiken tijdens het sporten. Dit kunnen spullen zijn die hij kan gebruiken in de sportschool zoals kleding, weerstandsbanden of een enkelband. Maar ook sportmateriaal voor thuis wat altijd fijn is maar zeker in deze tijd. Je kunt denken aan dumbbells, kettlebells of een fitnessmat. Zo kan de man die het cadeau heeft ontvangen weer sportief aan de slag. 

Open wanneer…

Wil je zelf gaan knutselen? Maak dan enveloppen of cadeautjes met de tekst erop: open wanneer… Op de puntjes kun je zelf situaties opschrijven. Zoals “Open wanneer je blij bent” of “Open wanneer je ziek bent”. In dit pakketje stop je dan iets wat bij die gelegenheid past of schrijf je een brief die hier bij past. Zo heeft de man die het cadeau mag ontvangen een 100% persoonlijk cadeau gekregen. 

Bordspel

Wie kan zich er niet mee vermaken? Een leuk bordspel! Maak de man in je leven blij met een bordspel. Het leuke hiervan is dat je het meteen kan gaan spelen wanneer je het geeft. Denk bij het kopen van een bordspel aan de ontvanger. Is hij graag allen? Geef een spel wat alleen gespeeld kan worden. Speelt hij graag met zijn partner? Geef dan een spel voor met z’n tweeën enzovoort!

I love you with all my senses

Nog een creatief en gepersonaliseerd cadeau. Het 5 zintuigen is een cadeau dat, zoals de naam al verraad, alle zintuigen laat prikkelen. Bij dit cadeau koop je 5 cadeaus, 1 bij ieder zintuig. Een aantal voorbeelden: 

  • Proeven: cadeaubon voor een restaurant; 
  • Voelen: badjas; 
  • Horen: koptelefoon;
  • Ruiken: zeep en shampoo; 
  • Zien: kaartjes voor de bios. 

Creatieve manier van geld geven

Wil je toch het liefst geld geven of wil de ontvanger graag geld, maar vind je dat saai? Pak het op een leuke manier in. Leg het geld in een pizzadoos in de vorm van een pizza, vouw het in hartjes, vouw er een kerstboom van en zo zijn er nog veel meer ideeën afhankelijk van de ontvanger en gelegenheid. Wanneer je zoekt op Pinterest kom je de leukste ideeën tegen. 

Heb jij een leuk idee gevonden voor een cadeau voor een man? Laat het ons weten, wij zijn benieuwd!