Ik ben echt dol op alles wat met foto’s te maken heeft! Ik houd van fotolijstjes, fotoboeken, canvasdoeken etc. Ze maken je interieur lekker persoonlijk en sfeervol! De feestdagen zijn helaas weer voorbij maar waarschijnlijk hebben de meeste van jullie de leuke momenten tijdens de feestdagen met vrienden en familie vastgelegd. Velen van jullie zullen de foto’s gebruiken voor social media of gewoon voor eigen gebruik op de telefoon/computer laten staan maar doe nou eens gek! Laat de foto’s uitprinten bij de Hema en hang ze op in je interieur. Je zult zien dat het ontzettend leuk staat in je interieur.

Ben je nu niet zo’n fan van fotolijstjes maar wil je wel graag je foto’s terug laten komen in je interieur? Dan heb ik de oplossing voor jou! De STAS Magnets Set. Dit kwam ik tegen op het internet toen ik zocht voor nieuwe fotolijstjes. Dit is een magnetische staalkabel die je kunt ophangen met een spijkertje. Je kunt dan met magneetjes foto’s ophangen aan deze kabel. De kabel is ongeveer 2 meter lang en je kunt hem overal in je huis hangen! De STAS Magnets Set geeft veel sfeer in je huis maar is toch ook een beetje modern en een groot voordeel is dat je niet elke keer zit te klooien met fotolijstjes en foto’s op maat te krijgen. Je kunt de kabel ook nog voor andere dingen gebruiken bijvoorbeeld om verjaardagskaarten op te hangen.  De magneetjes die erbij zitten zijn zilver/wit of gekleurd.  Ik heb er in ieder geval eentje besteld dus ik kan niet wachten tot het binnenkomt.

Stas magneet set

Foto’s op canvas of schilderijen vind ik ook altijd heel mooi, maar dit moet niet over de top zijn. Meestal vind ik 1 max. 2 canvas doeken/ schilderijen mooi in een ruimte. Anders wordt het zo druk. Bij een schilderij moet je altijd even goed kijken naar de schilderij ophangsystemen. Het is belangrijk dat deze van goede kwaliteit zijn zodat ze er niet snel afvallen.