Op dit moment kunnen we helaas niet helemaal los gaan op de dansvloer in verband met de Corona maatregelen. Maar als het zover is dat de discotheken en feesttenten weer open gaan, willen we daar natuurlijk helemaal klaar voor zijn. En dat geldt natuurlijk ook voor je party make-up. Dit is natuurlijk hét moment om te oefenen op jouw perfecte party look. Hoe knal jij eruit op die dansvloer? Maar belangrijker misschien wel, hoe zorg je ervoor dat de make-up ook blijft zitten? Hoe zorg je ervoor dat jouw make-up party proof is?

Een goede primer voor de juiste basis

Voor de juiste look, is de basis van groot belang. En de basis voor jouw party make-up is natuurlijk de primer. Het is dan ook erg verstandig te investeren in een goede primer. Inglot make-up is ontwikkeld door professionals voor professionals, maar ook voor liefhebbers van hoogwaardige kwalitatieve make-up. Deze make-up heeft dan ook de perfecte matterende primer voor jou in het assortiment en is daarmee de perfecte basis voor jouw look.

Waterproof make-up

Met de perfecte basis alleen, red je het niet tot het eind van de avond. Dansen op de dansvloer in warme discotheken zorgt er ook voor dat je make-up uit kan lopen. Dat wil je uiteraard voorkomen. Kies daarom voor een goede waterproof mascara en eyeliner. Zo hoef je niet steeds naar het toilet om je make-up te checken, maar kun je ervan uitgaan dat alles goed op zijn plek blijft zitten. 

Opvallende kleuren

Wanneer je gaat stappen, mag je gezien worden. Kies daarom niet voor een natural look, maar pak uit met spannende en opvallende kleuren. Wat dacht je van felgroene oogschaduw? Of een mooie grijstint met een glittertje? Jouw ogen knallen er direct uit. Datzelfde effect kun je ook met je lippen bereiken door juist niet die veilige amberkleurige lipstick te kiezen, maar te gaan voor een knallende rode of roze kleur. Met een gloss in dezelfde kleur als je lippenstift, laat je je lippen nog meer shinen en ben je klaar om te gaan!

Vergeet dit niet!    

Zelfs met professionele make-up ontkom je er niet aan, dat het op den duur wat gaat vervagen. Uiteraard niet na een paar uur, maar na een hele avond op de dansvloer met wat drinken tussendoor, kan de oogschaduw wat vervagen en de lippenstift verdwijnen. Vergeet daarom niet wat make-up in je handtasje te stoppen. Zo kun je wanneer je naar het toilet moet, even wat nieuwe accenten aanbrengen. Je bent er weer helemaal klaar voor om te knallen!