Ben jij op zoek naar een nieuw kostuum voor je nieuwe fancy jaren 20 kleding verkleedfeest maar heb je nog geen idee wat je precies wil, dan zijn er een paar opties die je kunt proberen. Wanneer je aan komt zetten met je jaren 20 outfit creëer je gelijk een uniek gezicht, zeker wanneer je dit op een feestje zoals carnaval zou doen. Een complete groep mensen die zich kleedt in de klassieke kledingstukken en kleuren, creëert een grappig en leuk contrast dat je vrienden goed aan het lachen gaat maken. Daarnaast  zijn jaren 20 kledingstukken nog steeds geweldig en zijn ze  in veel situaties toe te passen als themakleding.

Gilet is altijd goed

Perfect voor mannen is een prachtig gilet waarmee je er fantastisch stijlvol uit zult zien. Een gilet is de perfecte toevoeging wanneer je voor een unieke en klassieke 20’s stijl gaat, en een knipoog wil geven naar films zoals de Great Gatsby of meer recent Peaky Blinders. Shows zoals deze laten mannen zien in vroegere tijden, die er zeer stijlvol uitzien dankzij kledingstukken als de gilet. Dankzij de meerdere uitvoeringen en kleuren waarin een gilet te verkrijgen is kan je hem altijd perfect combineren met de rest van je kleding. Wil je bijvoorbeeld strak in pak gaan, maar daarbij nog net die ene perfecte detail toevoegen? Dan zit je perfect met een gilet.

Je kan een gilet perfect stijlen met een jaren 20 colbert, maar het is ook toepasbaar wanneer je naar een officiële gelegenheid zou moeten. Komt er een huwelijk aan dan kan je perfect met een gilet aan komen op het feest. Er zijn veel opties mogelijk om een gilet te stijlen en dat maakt hem het perfecte accessoire.

Colbert als onderdeel jaren 20 kostuum

Een perfecte toevoeging aan iedereens garderobe is een prachtige colbert, samen met een gilet zorgt dit voor een perfect combinerende jaren 20 outfit. Dankzij de stijl van een colbert zorg je ervoor dat je eruit ziet als een persoon uit de jaren 20 met autoriteit; je bent iemand die serieus genomen moet worden. Dankzij deze uitstraling zorg je ervoor dat je het middelpunt bent wanneer je een verkleedfeest binnenloopt waar iedereen er juist grappig uitziet met veel verschillende outfits en kleuren. Natuurlijk heb je bij een colbert dezelfde voordelen als bij een gilet; je kan hem met veel kledingstukken stijlen en hij is toepasbaar op veel situaties. Ook wanneer je naar een huwelijk gaat is een colbertje altijd leuk om aan te trekken, maar ook naar bedrijfsfeestjes en andere soort gelijke gelegenheden kan je met een colbert echt indruk maken!

Creative bui? Maak zelf je outfit!

Ben je een beetje handig en ben je vrij creatief, dan kan je natuurlijk ook simpelweg je eigen feest outfit maken, en het is minder moeilijk dan je denkt. Zoek inspiratie en eventueel naaipatronen op internet, en scoor wat stof bij de lokale stoffenwinkel. Een keer een creatief uurtje hebben met jezelf of vrienden is altijd een leuk idee en kan een leuk feestje starter zijn. Het hoeft er niet gelijk professioneel uit te zien, neem wat risico’s en kijk maar wat er gebeurt zolang je maar plezier hebt. Ga er lekker creatief op uit en ga zien wat je allemaal kunt maken uit een simpele stof!