Op 25 en 26 mei en start het bekendste en grootste muziekconcert van Nederland. De Toppers 2018 in concert. Dit jaar is het thema ‘Pretty in Pink’. De toppers 2018 is een waar spektakel dat je niet mag missen. Vele bekende hits zullen de revue passeren, meezingen gegarandeerd! Stijl-vol brengt je graag op de hoogte van het laatste nieuws over dit grootse evenement.

Artiesten toppers 2017

De 4e topper 2018 is al een tijdje bekend. Jan Smit zal aan de succesformatie worden toegevoegd. Gerard Joling, René Froger, Jeroen van der Boom en Jan Smit zullen ook dit jaar weer zorgen voor een waar meezing feest. De toppers 2018 zullen worden bijgestaan door André Hazes, Grant en Forsyth en The Voice of Holland winnares Pleun. De partysongs zullen in het thema ‘Circus edition’ worden verzorgd.

Toppers 2017

Glitter Country Rood

Naar de Toppers 2018 ga je natuurlijk in stijl. De dresscode van dit jaar is ‘Pretty in Pink’. Gelukkig zijn er binnen een Circus thema tal  van verkleedmogelijkheden. Het eerste waar je dan aan denkt is roze glitter pak. Maar er zijn nog veel meer  leuke outfits te bedenken! Voor je Toppers kleding 2018 kun je terecht bij P.W. Hoofs. Naast complete toppers 2018 outfits zijn er ook tal van accessoires verkrijgbaar die helemaal aansluiten bij het thema ‘Pretty in Pink’. Zeker de moeite waard om eens rond te kijken op de website, alleen al om inspiratie op te doen.

Ticketinformatie

Ook dit jaar wordt het grootste meezingfeest van het jaar weer verzorgt in de Amsterdam ArenA. Online zijn er verschillende soorten kaarten verkrijgbaar voor de toppers 2017. Je kunt kiezen voor tribuneplaatsen of staanplaatsen. Daarnaast worden er ook VVIP arrangementen aangeboden. Dit arrangement is een stuk duurder dan de reguliere kaartjes, maar je krijgt er wel een hoop leuke extra’s voor terug. De VVIP arrangement kaartjes kosten € 275,- (exclusief BTW). Het arrangement bestaat uit een compleet 3-gangen diner, onbeperkt drankenassortiment, afterparty en Vipplaatsen op de hoofdtribune.

Toppers 2017

Het aftellen kan beginnen! Stijl-vol wenst je alvast heel veel plezier en een gezellige avond toe! Gezien de voorgaande edities zal dat zeker lukken ;).

Ben jij bij de 2017 editie geweest en ga je ook naar de Toppers in 2018? Ook dan is Hoofs jouw adres voor Toppers kleding 2018.