Iedereen kent het dilemma wel over wat we moeten gaan doen op een mooie zonnige zondagmiddag. De stad is dicht en vorige week zijn we al naar de dierentuin geweest. We willen niks doen wat overdekt is en het liefst met een beetje actie maar ook weer niet teveel! Kortom het is altijd een dilemma om te bedenken wat we gaan doen. Toch zijn er een aantal uitjes die leuk zijn om te doen op een zondagmiddag die een tikkeltje avontuurlijk zijn. Hieronder zet ik er een aantal op een rijtje!

1. Kanoën  bij het Amsterdamse Bos in Amstelveen
Dit is een origineel uitje en ontzettend leuk om met vrienden te doen! Je kanoot dus door de mooie bossen! Ik kreeg laatst een filmpje doorgestuurd van mijn beste vriendinnetje waarop te zien was dat iemand dus in het Amsterdamse Bos aan het kanoën is. Het zag er heel leuk uit en we zeiden gelijk dat gaan we een keertje doen!

2. Scooters huren!
Dit vind ik ook altijd leuk om te doen! Lekker een middag een scooter huren met je beste vriendin en dan lekker toeren! Het leuke hiervan is dat je overal naar toe kunt rijden. Je kunt ergens lekker gaan lunchen of ergens een ijsje gaan eten maar je kunt ook naar een mooi plekje rijden! Bij veel scooterverhuur bedrijven krijg je vaak een gratis route kaart erbij waar de leuke & mooie plekjes opstaan!

scooters

3. Klimparcour in de bomen
Vroeger heb ik wel eens z’n parcour hoog in de bomen gedaan en dat vond ik ontzettend gaaf! Helaas is dat ook het enige wat ik me ervan kan herinneren en daarom zou ik dit nog een keer willen doen! Moeilijke hindernissen hoog in de bomen overkomen dat is toch super gaaf? Don’t worry je bent altijd goed beveiligd en er kan niks gebeuren! Dit uitje is lekker avontuurlijk en je bent ook nog eens sportief bezig! Dat maakt het heerlijke wijntje aan het einde van de dag minder erg!

4. Met je auto door safaripark Beekse Bergen rijden
Dit heb ik altijd al eens willen doen! Met de auto door Safaripark Beekse bergen rijden! Tussen de wilden dieren rijden en ze echt van dichtbij meemaken zonder dat ze in een afgesloten verblijf zitten! Oké ik weet dat dit wel weer standaard dierentuin achtig klinkt en dat is het ook, maar dan op een hele andere manier!

Met deze leuke avontuurlijke uitjes kun je weer even vooruit! Heb jij nog een leuk avontuurlijk uitje? Laat het ons weten via een reactie!