Op zoek naar nieuwe, hippe enkellaarsjes, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan ben je hier aan het goed adres! Tegenwoordig zijn enkellaarsjes ontzettend populair. Dat zie je ook terug in de winkel: er is gewoon ontzettend veel keus. Dit artikel kan jou een beetje helpen met tips voor nieuwe enkellaarsjes die bij jóu passen.

Bepaal jouw stijl

Ben je op zoek naar iets stoers of liever wat elegants? Het kan allemaal met een enkellaarsje. Sommige zijn heel erg casual, terwijl andere enkellaarsje heel erg chique zijn. Wanneer je op zoek gaat naar enkellaarsjes, dan kun je van tevoren bepalen welke stijl jij wilt dat dit enkellaarsje uitstraalt.

Hakken of geen hakken?

Hakken staan in principe mooi bij elke vrouw. Maar, je moet er wel zelf van houden. Heb jij een hekel aan hakken omdat je vindt dat je al lang genoeg bent of vind je het gewoon ontzettend ongemakkelijk lopen? Dan hoef je dus ook geen enkellaarsje met een hak te kopen. Als jij weet dat je graag op hakken loopt, dan kun je dus ook specifiek op zoek gaan naar een enkellaarsje met een mooie hak.

Het materiaal

Het mooiste is als je enkellaarsjes van leer of suède koopt. Leer is wat makkelijker te onderhouden omdat je het ook gemakkelijk schoonmaakt als je laarsje vies is geworden. Suède kan erg mooi staan bij bepaalde outfits, maar is wel moeilijker te onderhouden. Zeker als het heeft geregend en je niet goed voor je laarsjes zorgt, dan kan het suède al snel verpest zijn.

De maat

Hartstikke belangrijk: jouw maat! Je ziet misschien jouw droomlaarzen, maar ze hebben ze niet in jouw maat. Niet kopen! Het heeft geen zin om schoenen te kopen die niet in jouw maat verkrijgbaar zijn. Daar krijg je alleen maar spijt van.

Budget

Iedereen heeft een ander budget en zo zijn enkellaarsjes ook in verschillende budgetten te vinden op Durlinger.com. Als je van tevoren jouw budget bepaalt voor jouw enkellaarsjes, dan lukt het je waarschijnlijk ook om een mooi enkellaarsje te vinden in dat budget.