Een picknick, wie doet dat nu niet graag? Iedereen toch! Maar wat moet je in godsnaam toch in je mand hebben zitten om het naast gezellig ook lekker te maken? Stijl-Vol heeft alle antwoorden voor je!

  1. Chips

Heel basic misschien, maar ben nu eerlijk: een zak(je) chips doet het toch altijd goed? Het is makkelijk, lekker en iedereen knauwt het weg. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

2. Wrapjes

Iets wat het ook standaard goed doet als picknick hapjes, zijn wraps of mini wrapjes. De reden? Je kunt ze met van alles en nog wat beleggen, dus er is altijd voor ieder wat wils. Aanradertje hoor!

3. Sandwich

Misschien wel het picknickhapje to go: een sandwich. Wat voor de wraps al gold, is nog misschien wel meer van toepassing bij een sandwich, de Angelsaksische variant van een boterham met kaas.

makkelijke-hapjes-picknick

4. Croissant

De volgende in de rij is van Franse makelij: een croissant. Altijd lekker bij een kopje koffie to go, het eet makkelijk weg en op die manier is het ook een ideale snack om erbij te hebben tijdens je picknick.

5. Koek en snoep

Aha, ook deze mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens een goede picknick. Je trekt ze zo mee uit de supermarkt of plaatselijke bakker, iedereen houdt ervan en ze stillen de snelle trek. Ongezond? Dat mag wel een keertje!

6. Taart

Wil je echt verrassend uit de hoek komen? Neem dan een taart of frikandellen vlaai mee naar de picknick! Tenminste, als je het leven wil vieren is dit meer dan een goede optie!

appeltaart

7. Salade

Na alle ongezonde dingen hebben we toch ook maar besloten om iets gezonds op te nemen in dit rijtje. Een salade doet het altijd goed. Pastasalade, eiersalade; het scoort allemaal op het picknickmatje.

8. Van-alles-wat-spiesjes

We sluiten af met een typische Hollandse snack! Kaasje, worstje, tomaatje, komkommertje, worteltje en vul het lijstje maar verder in. Wij verzekeren: dit scoort!