Ben jij het bank hangen ook helemaal zat en heb je ondertussen alle films zowel een beetje gezien? Wil je eens wat leuks doen in de avond behalve film kijken en uiteten? Vind je het lastig om iets leuks te verzinnen om te doen? Dan hebben wij het perfecte lijstje om je op te vrolijken! Hieronder een aantal tips die je kunt doen in de avond met je vrienden of partner.

Top vijf leuskte uitjes in de avond!

1. Poolen
Ga eens gezellig een keertje poolen. Het maakt helemaal niet uit dat je het niet kunt. In tegendeel dit maakt het misschien net heel leuk. Al ga je maar een uurtje poolen dan ben je er toch even lekker uit en misschien kun je erna nog gezellig wat gaan drinken met z’n alle!

2. Avondje bakken
Ga gezellig een avondje lekkere dingen bakken zoals koekjes, appelflappen of geef je zelf een uitdaging door een moeilijke taart te bakken. Zet een lekker muziekje op en lekker swingen maar met die mixer! De avond zal voorbij vliegen en je hebt aan het einde van de avond ook nog iets lekkers om te snoepen!

3. Bowlen
Ja ik weet het, het klinkt heel cliché maar toch is het leuk om eens in de zoveel tijd te gaan bowlen. Spicey het dit keer eens een beetje op en ga opzoek naar een bowlingbaan waar ze doen disco bowlen. Dan hangt er gelijk een heel ander sfeertje! Lekker glaasje wijn of een biertje erbij af en toe een beetje bowlen en een lekkere snack erbij. Eerlijk is eerlijk z’n avondje klinkt niet verkeerd toch?

4. kookles
Wil je nu met regelmaat een leuk uitje plannen in de avond en houd je van lekker eten? Kijk dan eens voor een kook cursus! Z’n kookcursus is vaak tien weken lang, een keer in de week. Je leert heerlijk koken, je leert nieuwe mensen kennen en je gaat lekker eten! Ik zeg het ideale uitje als je het bank hangen zat bent.

5. Picknicken 
Deze is vooral heel leuk om te doen in de zomer. Zodra het lekker weer wordt is het super leuk om in de avond te gaan picknicken. Maak allemaal lekkere kleine hapjes, neem een deken, koelbox met lekkere drankjes en misschien een boxje voor muziek mee. Zoek met z’n tweeën een mooi plekje uit en het picknicken kan beginnen.

Heb jezelf nog leuke tips voor een leuk uitje die je in de avond kan doen? Laat het ons dan even weten in een reactie!