Denk je al aan de heerlijke zomervakantie? Ga je op zonvakantie of lekker zonnen in Nederland? Dan wil je er op het strand natuurlijk wel fabulous uitzien!  Dit komt helemaal goed met de bikini trends van 2018. Wij hebben de bikini trends voor je op een rijtje gezet!

One-shoulder bikini

Er zijn al veel one-shoulder truien en shirts te zien geweest dit jaar. Deze trend is doorgetrokken naar de bikini topjes. Het bikini topje heeft maar één band, die over de schouder gedragen moet worden. De band is wat breder, zodat hij sterk genoeg is. Het is sexy en sportief tegelijk, een perfecte match van de twee stijlen. Daarentegen is deze bikini niet voor iedereen geschikt. Voor de rondborstige dames onder ons is de bikini niet ideaal, aangezien hij niet erg sterk is. Als je een wat voller decolleté hebt moet je ook maar hopen dat alles goed blijft zitten, dus erg comfortabel is het niet.

Bikini trends

Ruffles en ruches

De ruffles en ruches zijn dit jaar overal te vinden. Bij de bikini’s kun je er ook niet omheen. Van ruffles en ruches kun je nooit genoeg hebben, more is more! Je kunt ze niet alleen vinden bij de bikini topjes, maar zeker ook bij de broekjes. Ben je niet echt van de ruffles en ruches? Besef dan wel dat ze je bikini speelser maken. Daarnaast zijn ze ook harstikke vrouwelijk! Ben je ook benieuwd naar andere mode trends? Bekijk dan ons blog bijzondere sneaker trends.

Bikini trends

Mesh

Mesh is een soort 3D geweven stofje, dat een beetje lijkt op gaas. Het geeft een see-through effect. Mesh is licht en laat ook nog eens goed lucht door. Door het see-through effect is het een sexy bikini zonder dat de bikini teveel laat zien. Je kunt mesh veel vinden in tankini’s en badpakken, maar ook in de zijkant van bikini broekjes.

Bikini trends

Hoge bikinitop

De hoge bikini top was in 2017 een van de grootste bikinitrends en ook dit jaar is het weer een van de trends. De hoge bikini top loopt door tot de nek en is in verschillende stijlen te vinden. Sommige bikini tops zijn helemaal dicht en andere bevatten enkele gaten. De high neck haltertops kunnen zo sexy of sportief zijn als je zelf wilt. Deze bikini is perfect om in te zwemmen, omdat hij goed ondersteund. Daarentegen is deze bikini minder goed om in te zonnen. De hoge bikini top bedekt veel van je borst en zelfs een gedeelte van je nek, waardoor je minder zon vangt.

Bikini trends

Prints

Prints horen bij de zomer, lekker vrolijk en kleurrijk. De prints willen we dus zeker terug zien op het strand en behoren tot een van de bikini trends van 2018.  Maar aan wat voor prints moet je nou denken? Je kunt denken aan: tropische bloemenprints, jungle prints, flamingo prints, palmbomen of bladeren als print. De prints kunnen niet gek genoeg, zo kan het ook zijn dat er ananassen op je bikini staan afgebeeld. Zolang de prints maar lekker zomers zijn! Hoe meer prints, hoe beter!

Ben je opzoek naar meer mode trends?  Bekijk dan mode trends voorjaar 2018. Weetje nu naar wat voor bikini jij opzoek gaat? Veel shop plezier en geniet van de zon!

Bikini trends