Het is bijna weer zo ver, over drie weken is het Moederdag. Heb je geen enkel idee wat je, je moeder dit jaar kunt geven? Het blijft altijd een lastige klus om tot een goed Moederdag cadeau te komen. Je hoeft daarentegen niet per se iets tastbaars te geven, het is ook leuk om samen iets te gaan doen! Er zijn genoeg leuke mogelijkheden, alleen laat onze creativiteit ons soms in de steek. Ben je opzoek naar Moederdag cadeau tips? Hieronder enkele tips om er een bijzondere Moederdag van te maken!

Op laten maken of een make-up cursus

Moeders verdienen het om eens goed verwend te worden. Is jouw moeder een vrouwelijke vrouw en houd ze ervan om er goed uit te zien? Dan is een opmaak sessie het ideale cadeau voor jouw moeder. Je kunt ervoor kiezen om je moeder geheel op te laten maken door een MAC make-up artist waardoor ze er daarna beeldig uit ziet en ook wat tips en tricks heeft mee gekregen. De investering van het opmaken, mag je in gebruikte producten meenemen, een echte win-win situatie. Je moeder ziet er prachtig uit en krijgt make-up mee naar huis!

Wilt je moeder er graag leuk uit zien maar vindt ze het lastig om make-up op de juiste manier aan te brengen? Dan is een make-up cursus een super leuk moederdag cadeau! Je kunt als dochter met haar mee gaan of als zoon kun je, je moeder met een vriendin laten gaan. Er zijn in heel het land verschillende make-up cursussen te vinden. Elke make-up cursus is qua inhoud anders, maar bij een goede en leuke make-up cursus krijg je te leren hoe je, je hele gezicht goed opmaakt. Hierbij hebben we het over: primer, foundation, concealer, wenkbrauwen, ogen, blush, bronzer, poeder en highlighter. De hele mik mak! Een hele leuke make-up cursus is van make-up projects Hilversum.

Houd je moeder juist van avontuur? Bekijk dan ons blog avontuurlijke uitjes.

Moederdag cadeau tips

Spa 

Kan je moeder wel wat ontspanning gebruiken? Dan is de spa een ideaal Moederdag cadeau. Hierbij kun je het simpel houden, maar je kunt er ook voor kiezen om er een lunch of massage aan toe te voegen. Weetje niet voor welke spa je moet gaan? Dan kun je altijd een algemene spa bon halen, waar je bij veel spa’s in Nederland terecht kan. Opzoek naar een ander leuk uitje? Misschien is high wine iets voor jouw moeder.

Foto’s 

Heb je geen groot bedrag te besteden, maar wil je toch graag iets geven? Dan is het super leuk om bestaande foto’s van jou en je moeder te laten drukken. Dit kan heel gemakkelijk bij de Hema en het kost haast niets! Ga opzoek naar wat leuke fotolijstjes en zet de foto’s hier in. Je hebt hierdoor een leuk persoonlijk cadeau, die ook nog eens thuis neergezet kan worden.

Tip: Heb je meer geld te besteden? Een fotoshoot voor jullie samen of alleen voor je moeder is een super leuk cadeau!

Moederdag cadeau tips

Gepersonaliseerde sieraden

Het is altijd leuk om iets persoonlijks te geven. Je kunt het zo gek maken als je zelf maar wilt. Je kunt bij gepersonaliseerd aan initialen denken, maar ook kun je werken met een sterrenbeeld. Is je moeder een leeuw, misschien is daar wel een leuk kettinkje van te vinden? Of is de achternaam van je moeder boom? Dan is er wel een leuk armbandje met een boompje eraan te vinden. Je kunt armbandjes, ringen en kettingen goed personaliseren. Dit kan zo duur of goedkoop zijn als je maar wilt.

Moederdag cadeau tips