Vaderdag komt er weer aan. Voor vaders is het altijd lastig om een goed cadeau te verzinnen. Vaders zeggen meestal dat ze niets willen, dus dat maakt het erg ingewikkeld. Natuurlijk wil je, je vader op Vaderdag even goed in het zonnetje zetten.  Maar hoe doe je dit nou? Hieronder enkele tips die je een stuk op weg helpen!

Tip 1 Maak zijn favoriete ontbijt

Je vader heeft vast een ontbijt dat hij graag eet, maar waar hij vaak geen tijd voor heeft. Dit is het ultieme moment om het voor hem klaar te maken. Houd je vader van pannenkoeken, ei, worstenbroodjes of wentelteefjes? Dan kun je hier een heerlijk ontbijt mee maken. Je vader kan natuurlijk ook gewoon een lekkere vette hap ’s ochtends willen. Alles is mogelijk, zolang je er je vader maar blij mee maakt. Pak uit, niets is te gek!

Tips voor vaderdag

Tip 2 Vakantieveilingen

Heb je al is gehoord van vakantieveilingen? Op vakantieveilingen zijn verschillende leuke uitstapjes te vinden waar je op kunt bieden. De uitstapjes variëren heel erg. Denk aan lasergamen, paintballen, skydiven,  een musical bekijken of heerlijk uiteten gaan. Er worden allerlei activiteiten aangeboden, waar je op kunt bieden. Je kunt veel van deze uitstapjes voor een lage prijs scoren. Anders kun je natuurlijk altijd de activiteit voor een hogere prijs kopen. Bekijk ons blog avontuurlijke uitjes voor meer inspiratie.

Tip 3 Klusjes uit handen nemen of gereedschap kopen

De meeste vaders doen een hoop klussen in huis. Zoals het gras maaien, de vaatwasser, schilderijen ophangen, de tuin noem het maar op! Je vader heeft natuurlijk echt niet altijd zin in deze klusjes. Hoe leuk is het als je wat klusjes van hem uit handen neemt, of als jullie sommigen klussen samen kunnen doen. Hierdoor hebben jullie een leuk moment alleen met z’n tweeën. Help je vader bijvoorbeeld met de tuin bekijk voor inspiratie het blog tips om je tuin klaar te maken voor de zomer. Een andere optie is het kopen van gereedschap voor je vader. Sinds de meesten vaders denken dat ze alles wel zelf kunnen en dus veel klussen, komt gereedschap altijd van pas. Daarnaast krijgen ze hierdoor misschien wel meer zin om direct aan de slag te gaan.

Tip 4 BBQ organiseren

Vaderdag valt dit jaar op 17 Juni, er is dus een grote kans dat het heerlijke weer is. Veel mannen zijn gek op vlees, om nog maar niet over barbecueën te beginnen. Organiseer een barbecue voor je vader en het gezin, heerlijk met ze alle barbecueën op Vaderdag. Als het een optie is om de hele familie uit te nodigen zou ik dit zeker doen, dan kunnen alle vaders samen Vaderdag vieren.

Tip 5 Ontspanning

Veel vrouwen houden van ontspanning, daarnaast zijn er zeker ook veel mannen die er van houden. Laat je vader ultiem ontspannen door hem een dagje welness cadeau te doen. Het is misschien wel nog leuker om je moeder ook een dagje welness cadeau te doen, zodat ze samen kunnen gaan.

Vaderdag

Tip 6 Extreme sporten

Houd je vader van extreme sporten? Dan kun je hem bungeejumpen of zelf een parachutesprong cadeau doen. Je kunt dit ook samen met je vader doen. Wat het een speciaal moment voor jullie twee maakt! Houdt je vader wel van sport, maar niet van extreme sporten? Laat hem dan kennismaken met een sport die hij nog niet beoefent. Bekijk ons blog evenementen in Eindhoven 2018 voor eventuele evenementen waar je met je vader naar toe kunt gaan!