Alle praktische informatie over de huishoudbeurs, van workshops tot de leukste artiesten!

Op 18 februari is de huishoudbeurs 2017 van start gegaan. Hét event waar vrouwelijk Nederland zich op de hoogte laat houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van fashion, beauty, wonen, vrije tijd, culinair en gezondheid! Heb je nog een dagje vrij tussen 23 en 26 Februari? Ga dan zeker een kijkje nemen in de Amsterdam RAI.  Om je vast goed voor te bereiden op een gezellig dagje uit met vriendinnen of familie geeft Stijl-Vol je alvast wat praktische info.

Ticket verkoop Huishoudbeurs 2017

Kaartjes voor de huishoudbeurs 2017 zijn beschikbaar op de website en bij de ingang van de Amsterdam RAI. De tickets online bestellen is goedkoper, je ontvangt dan €2.00 korting. De kaartjes kosten online €17.50 per stuk in plaats van €19.50. Kies jij graag voor meer luxe? Neem dan een VIP verwenarrangement! Laat je lekker verwennen met leuke extra’s als een glas bubbels, een luxe broodje, een total health VIP massage en een VIP goodiebag! Daarnaast staan er nog een aantal leuke andere extra’s op je te wachten, raadpleeg de huishoudbeurs app voor een complete lijst. De extra luxe + toegangsticket kost je €59,-.

VIP arrangement Huishoudbeurs

Haken is hot

Wist jij dat haken weer helemaal hot is? Tijdens een workshop in het creatief paviljoen kun je een eigen portemonnee haken. Daarnaast zijn er workshops in het maken van sieraden, zeepjes of creatieve strandmanden. Ben je geen crea bea?  Geen probleem! Er worden ook lezingen gegeven over verschillende thema’s als gezondheid, wooninspiratie en hondengedrag. Raadpleeg de huishoudbeurs app of de website voor het actuele aanbod. Voor sommige workshops wordt een extra bijdrage van €5,-  gevraagd. Het kan ook handig zijn om workshops vooraf te reserveren zodat je zeker kunt ‘inhaken’.

Huishoudbeurs workshops

Artiesten

Thomas Berge of Sieneke altijd al eens live willen zien? Het is mogelijk op de huishoudbeurs 2017. Dagelijks zijn er tal van optredens met de leukste artiesten op verschillende plekken in de RAI. The Boys Next Door zijn ieder uur te bewonderen in een spectaculaire show met acrobatiek en striptease. De shows vinden plaats in Hal 5, voor €6,- kun je daarbij zijn!  Op de website en de app vind je het programma en de tijden waarop jouw favoriete optredens plaatsvinden.

Huishoudbeurs artiesten

Huishoudbeurs App

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en actuele informatie heeft de organisatie van de huishoudbeurs 2017 een app ontwikkeld waarop je alle informatie gemakkelijk terug kunt vinden. Je kunt het dagprogramma op je telefoon bekijken en een plattegrond van het gebouw zien. Zo weet je precies waar je favoriete artiesten optreden, de leukste workshops zijn  en waar je extra informatie van jouw favoriete merken kunt krijgen.

Bereikbaarheid

De Amsterdam RAI is met de auto goed te bereiken maar om de drukte op de Nederlandse wegen te omzeilen kan het slimmer zijn om met de trein te komen. Voor slechts €18.00 zijn er 2e klas dagkaartjes beschikbaar waarmee je onbeperkt door heel Nederland kunt reizen. Erg handig als je lang onderweg bent. Naast de trein de huishoudbeurs ook gemakkelijk te bereiken met de bus, tram of op de fiets.

Huishoudbeurs bereikbaarheid

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de App of de Facebookpagina van de Huishoudbeurs 2017. Laat ons weten welke thema’s jou hebben geïnspireerd zodat we jou kunnen voorzien van de leukste nieuwtjes en weetjes!