Vrouwen series!

Is een van jouw favoriete bezigheden het kijken van series? En dan vooral van die typische vrouwen series, die mannen het liefst overslaan. We worden tegenwoordig overladen met keuzes aan series. Dus hoe vind je nou de beste vrouwen series? In dit blog bespreken we de leukste recente vrouwen series en vrouwen series die al een tijdje meegaan. Met deze reeks kun je weer volop genieten van verschillende vrouwen drama’s!

1. Doctor Foster

Doctor Foster is een echte dramaserie. In deze serie speelt een vrouw genaamd Dr. Gemma Foster de hoofdrol. Foster is getrouwd met Simon en ze hebben samen een zoon.  Niet alles loopt op rolletjes binnen het gezin. Gemma Foster denkt dat haar man Simon een affaire heeft. In deze serie gaat Gemma zelf op onderzoek uit. Het onderzoek naar de affaire neemt de overhand in haar leven,  ze raakt er door geobsedeerd. Heeft Simon een affaire, zo ja hoe ver gaat hij? Of ziet Gemma dingen die er niet zijn. We willen natuurlijk geen spoilers weggeven. Wat we wel kunnen vertellen is dat de serie ontzettend spannend is en de serie veel onverwachte wendingen bevat! De reeks duurt twee seizoenen. Na elke aflevering voel je de intense drang om door te kijken. Is dat niet het mooiste aan een serie?

Vrouwen series

2. Dynasty

Dynasty werd voor het eerst uitgezonden in 1981. In 2017 is er een nieuwe versie van Dynasty verschenen. We gaan het dan ook over de nieuwste versie hebben. Dynasty is een dramaserie over de rijke familie Carrington. De Carringtons hebben een olie-imperium. Dynasty draait vooral om Fallon Carrington, de dochter van Blake Carrington.  Elizabeth Gillies, bekend van de serie Victorious speelt Fallon Carrington. Blake Carrington haalt Fallon en haar broer Steven naar het familielandgoed. Op dat moment hoor Fallon dat ze niet de promotie in het familiebedrijf krijgt waarop ze gehoopt had. Fallon en Steven ontmoeten bij het familielandgoed wel hun nieuwe, jonge stiefmoeder genaamd Cristal. Cristal draagt een groot geheim met zich mee. Waardoor alle remmen los gaan. Deze vrouwelijke dramaserie bevat veel rivaliteit tussen verschillende vrouwen, zo ook tussen Cristal en Fallon. Deze rivaliteit maakt het een typische vrouwen serie. De nieuwste versie van Dynasty bestaat op dit moment nog maar uit 1 seizoen. De oude versie bestaat uit twee seizoenen. Het zal ons dan ook niets verbazen als het tweede seizoen niet lang op zich laat wachten.

Vrouwen series

3. Riverdale

Riverdale zou je niet direct omschrijven als een typische vrouwen serie. Daarentegen kijken toch vooral vrouwen naar Riverdale. Riverdale is een dorpje waar op het eerste gezicht niets spannends gebeurd. Een dorpje met brave burgers. Archie een van de hoofdpersonen, raakt met zijn vrienden betrokken bij een moordzaak. Door de moordzaak en alles wat er zich omheen afspeelt, blijkt dat Riverdale niet dat burgerlijke stadje is. Riverdale bestaat op dit moment uit twee spannende seizoenen. Bij deze serie kun je, je in leven in je eigen middelbare schooltijd. Alleen dan natuurlijk vele maten spannender.

4. Desperate Housewives

Desprate Housewives is een van de bekendste vrouwen series aller tijden. We geven deze serie  dus zeker een plaatsje in ons blog. Je kunt acht seizoenen lang het leven volgen van een groep huisvrouwen.  Je volgt het leven van de huisvrouwen vanuit de ogen van hun overleden buurvrouw.  Dit is geniaal bedacht, omdat je hierdoor echt onderdeel bent van de groep huisvrouwen. De vrouwen wonen in Wisteria Lane, een Amerikaanse buitenwijk. De huisvrouwen staan allemaal voor een ander type vrouw. In deze serie wordt duidelijk dat er zich achter elke deur verschillende geheimen en misdaden afspelen. Een verhaal waarbij niets is wat het lijkt.

Vrouwen series

5. Devious Maids

Devious Maids is een komische dramaserie. De serie is bedacht door Marc Cherry, ook de bedenker van Desprate Housewives. De reeks bestaat uit vier seizoenen. De serie gaat over vier poetsvrouwen van Mexicaanse en Zuid-Amerikaanse afkomst. De poetsvrouwen werken voor rijke acteurs en zakenlui in Beverly Hills. In de eerste aflevering wordt een van de poetsvrouwen vermoord.  Ze was de poetsvrouw van Evelyn en Adrian Powell. Evelyn en Adrian nemen uiteindelijk een nieuwe poetsvrouw in huis. Deze poetsvrouw heet Marisol. Marisol probeert bij de andere poetsvrouwen te achterhalen wat er gebeurd is rondom de moord. De poetsvrouwen laten hier niets over los. Het verhaal wordt pas echt spannend als Marisol op zoek gaat naar de ware moordenaar. Op dit moment wordt namelijk de zoon van Marisol gezien als de dader. Hij zit hiervoor in de gevangenis.

Vrouwen series