Eindelijk 21 jaar geworden! De leeftijd om een 21 diner te geven. Omdat je vrienden vaak allemaal in dezelfde jaren 21 worden en allemaal een 21 diner geven is het leuk als jouw 21 diner opvalt door een origineel thema. Daarom geven wij jou in dit blog een aantal leuke ideeën voor jouw 21 diner thema. 

Geboortejaar thema

Terug naar je geboortejaar op je verjaardag. Zorg dat alles in stijl is van jouw geboortejaar. De kleding moet helemaal zijn zoals de mode toen was, verwerk populaire items uit dat jaar in het decor of op de tafel, vraag aan je ouders welk eten toen heel populair was en het is net alsof je in je geboortejaar leeft voor een avond. 

Chique thema

Als je je vrienden (en jezelf) eigenlijk nooit in chique kleding ziet maar je dit wel graag een keer wilt zien, geef dan een 21 diner met het thema chique. Waarbij iedereen in pak of galajurk komt, je een gangen menu hebt met zoveel gangen dat je ze niet meer kunt tellen en kleed het huis aan als een chic restaurant. Zo hebben jullie een echt deftig 21 diner.

Polonaise thema

Ben jij helemaal fan van de polonaise tijdens carnaval of de après-ski? Houd dan een echt feestvarken 21 diner. Iedereen komt in zijn beste kostuum en de carnavals/après-ski muziek komt al uit de muziekboxen. Voor iedereen staat een biertje klaar en het is tijd om jouw ‘feest eten’ te eten oftewel het eten wat bij jou op een feestavond niet kan ontbreken. Dat er gedanst gaat worden op jouw 21 diner is in ieder geval zeker.

Panter thema

Als jij het liefst van top tot teen iedere dag in panterprint loopt is een panter thema perfect voor jouw 21 diner. Want namelijk alles wordt gehuld in panterprint, je vrienden, de tafel en het huis. Ga je helemaal creatief aan de slag, dan kun je zelfs op je eten een panterprint maken.

Pretty in pink thema

Roze, roze, roze, alles gaat roze zijn als jij het thema pretty in pink doet voor jouw 21 diner. Je kunt letterlijk alles roze maken: de kleding, het decor en het eten en drinken kun je roze maken met rode/roze eetbare kleurstof. Op Spotify zijn al veel ‘pretty in pink playlists’ dus ook de muziek is al geregeld. Maar dit thema kan natuurlijk in iedere kleur die jij leuk vind of juist alle kleuren van de regenboog.

Heb jij inspiratie opgedaan voor een leuk thema voor jouw 21 diner. Dan wensen wij jouw een heel leuk en succesvol diner toe.