Heb jij eindelijk het thema van jouw feestje uitgezocht, en blijkt het een foute party te zijn? Dan wordt het volop tijd aan de slag te gaan. Een foute party is namelijk moeilijker om goed voor elkaar te krijgen dan het op eerste gezicht lijkt. Naast foute party kleding uitzoeken, zijn er nog andere dingen waar je aan moet denken. In deze blog word je uit de brand geholpen hiermee aan de hand van drie tips.

De dresscode

Als eerste is het belangrijk om de dresscode uit te zoeken. Je hebt namelijk allerlei soorten foute party’s. Is het een Pimps ‘n Hoes foute party? Of is het juist een foute party geïnspireerd door New Kids? Ook kan het vanzelfsprekend een algemene foute party zijn. Wat het thema ook is, zorg er in ieder geval voor dat de dresscode duidelijk is aan iedereen. Voeg desnoods wat afbeelding aan jouw uitnodiging toe om dit voor elkaar te krijgen. Zo weet iedereen wat ze moeten verwachten qua kleding voor het feestje.

Foute versieringen

Je hebt al een goed begin gemaakt door ervoor te zorgen dat al jouw gasten in foute kleding aankomen. Maar het zou raar zijn als dat het enige foute was aan het feestje. Daarom is het slim of foute versieringen in huis te halen. Deze kun je eenvoudig bestellen op FopEnFeestwinkel.nl. Daarmee versier jij jouw huis zodat het bij het thema past van het feestje. Denk aan versieringen zoals tijgerprintjes die je over de bank kunt leggen. Hang lekkere felle neon kleuren op aan jouw plafond. Zo zorg je ervoor dat de sfeer in huis ook zo fout mogelijk is.

Foute muziek

Tot slot is er naast foute party kleding en foute versieringen nog een laatste ingrediënt die je toe moet voegen om een echte foute party te maken. Dat is namelijk foute muziek. Een feestje zal nooit fout zijn als er klassieke muziek wordt afgespeeld. Zorg er daarom voor dat jij een foute afspeellijst hebt gevonden voor het feestje begint. Zo leg je de kers op de taart en wordt dit een onvergetelijk feestje.