De zomer is net van start en onze vrienden van Stijl-vol.nl zijn nu al bezig met wat ze dit jaar weer met Halloween aantrekken? Ja zeker, dit is het ideale moment om jouw outfitje te scoren. Of om vooral eens ergens goed inspiratie op te doen. Dat zal waarschijnlijk ook de reden zijn dat jij de titel van dit blog zag en dacht: “Hmm interessant, daar willen we meer van weten”! Groot gelijk, nou komt hij dan. Onze dikke vette tips voor jouw Halloween kostuum 2022!

Ouderwets, maar toch trendy kostuum

Bij Halloween denk je meteen aan spoken, duivels en zombies. Maar we snappen dat dat nou niet de meest creatieve en leuke pakken zijn om aan te doen. Toch kun je hier wel echt creatieve en gave pakken van maken. Voor de dames kunnen hoorntjes, een drietand en een staart gecombineerd met een sexy duivel pakje al veel doen. Voor de heren kan kapotte kleding al een stoere zombie-indruk maken. Vergeet niet de nodige make up en bloed aan te brengen en jij bent klaar voor de meest kekke Halloween party!

Beste Halloween kostuums scoren

Buiten de ouderwetse kostuums kan je natuurlijk ook altijd voor iets gaafs en moderns gaan. Denk hierbij aan pakken in de trend van bekende tv series als bijvoorbeeld Squid Game, Stranger Things en IT. Hou er wel rekening mee dat de meeste feestjes binnen zijn, dus dat het dragen van een masker erg warm gaat worden op den duur. Ook pruiken en hoedjes zijn leuk, maar wel warm. Een extra tip voor wanneer je wel met een hoofddeksel gaat werken: heb je een pruik of een hoedje op, zorg ervoor dat je kostuum er ook leuk uit ziet zonder deze accessoires. Doe dus iets leuks met je eigen haar of kies in plaats van een masker voor schmink. Zo kan jij ervoor zorgen dat jij lekker fris uit blijft zien op jouw Halloween party’s.