Het is in de afgelopen decennia echt een trend geworden om thema’s mee te geven aan feesten. Elk onderwerp kan wel een thema zijn. Het kan gaan om een jaren zestig, zeventig, tachtig of negentig feest, om een feest met een sportief thema, een heel chic thema, of een cultureel thema. De mogelijkheden zijn nagenoeg onuitputtelijk. Het moeilijkste bij zo’n thema is het vinden van de passende outfit. Vooral als het een thema is waar je weinig affiniteit mee hebt, wil je daar niet te veel geld aan uitgeven. Shoppen bij thestorewoerden.nl is dan een idee.

Trendy outfits

Het handelsmerk van The Store Woerden is, dat er trendy kleding wordt verkocht voor aantrekkelijke prijzen. Je kunt instellen hoeveel geld je bijvoorbeeld aan Jurkjes wilt besteden. Als je op zoek bent naar een leuk jurkje voor een themafeest kun je natuurlijk door de hele collectie van meer dan 350 jurkjes scrollen. Het is handiger om gebruik te maken van de filters. Het eerste filter dat de selectie beperkt is de maat. Vervolgens kun je een filter instellen voor de prijs. Meestal blijft er dan nog steeds een flinke collectie over, maar toch gaat het kiezen dan sneller.

De laagste prijzen

De filosofie van The Store Woerden is, dat iedere vrouw zich volgens de laatste trends moet kunnen kleden, ongeacht of ze daar nu veel of weinig geld aan wil uitgeven. Dat is de reden waarom je bij deze webshop voor zeer lage prijzen een jurkje kunt aanschaffen. De jurkjes zijn in allerlei stijlen verkrijgbaar. Er zijn hele eenvoudige jurkjes, waarin je de look van een verlegen schoolmeisje krijgt. Maar als je een sexy vamp wilt zijn, is daar ook een passend jurkje voor te vinden. En uiteraard kun je in deze webshop ook de bekende little black dress vinden, voor een wat chique gelegenheid.

Kiezen hoeft niet

Bij The Store Woerden hoef je niet te twijfelen over een aanschaf. De prijzen zijn er zo laag, dat je ervoor kan kiezen om meer dan één jurkje te bestellen. Dat is ideaal als je nog niet precies weet welk soort jurkje je naar een themafeest aan wilt trekken. Kies je voor een stijlvolle ruche jurk, een oversized model of een strak sexy model, waarin je vormen maximaal tot uiting komen? Het leuke van de collectie bij deze webshop is, dat je ondanks de lage prijzen toch jurkjes kunt aanschaffen die trendy zijn.

De juiste maat

Het is in een online shop lastig om exact de juiste maat te vinden. Daar is een handig trucje voor. Ga daarvoor naar je kledingkast en pak een jurkje dat jou goed past. Zoek de maten daarvan op en voer die in de maattabel op de website in. Je weet dan precies naar welke maat op de website je moet zoeken. Als je deze methode volgt is de kans uiterst klein dat je een jurkje aanschaft dat niet goed past. Als dat toch het geval is, kun je dat jurkje gewoon retourneren.