Ken je dat gevoel wanneer je door je werkgever, een goede zakenpartner of je lieve collega wordt verrast met een kleinigheidje? Of het nu een lief kaartje is of een sleutelhanger, het geeft je een speciaal gevoel van binnen. Een gevoel van liefde en waardering en dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Daarom hebben we voor jullie een top 5 van kleine relatiegeschenken gemaakt zodat jij precies weet hoe je iemand dat speciale gevoel kunt bezorgen. Iedereen houdt er immers van om iemand op een stijlvolle manier te verrassen of verrast te worden!

1. Gepersonaliseerde sleutelhanger

Een sleutelhanger is een erg standaard, maar leuk relatiegeschenk. Sleutels hebben we vaak nodig waardoor we veel herinnerd worden aan de persoon die een sleutelhanger cadeau doet. Daarnaast kunnen sleutelhangers helemaal naar eigen smaak ontworpen worden. Kies een originele sleutelhanger en geef deze een persoonlijke touch.

2. Een eenvoudig notitieboekje

kleurrijk notitieblok

Net als een sleutelhanger is een notitieboekje in de zakenwereld ook een erg leuk relatiegeschenk. Deze wordt vaak snel in de tas meegenomen wanneer iemand een meeting heeft. Erg praktisch want het komt dus vaak van pas!

3. Ballenpret

Hoewel de zomer bijna voorbij is en we dus niet vaak meer buiten zijn om een balletje te trappen is een voet-, volley-, of strandbal toch een erg leuk cadeau om te geven. Een bal wordt gebruikt in tijden dat iemand plezier maakt. Wanneer je een bal als geschenk geeft zal diegene zonder er over na te denken met plezier aan jou terug denken.

4. Happy socks

Happy socks

Sokken zijn een praktisch, maar vooral ook gezellig relatiegeschenk. Zeker wanneer je een paar vrolijke sokken cadeau doet. Daarnaast doet humor het altijd goed bij het geven van een kleinigheidje.

5. Een zoete verrassing

Snoep pot met M&Ms

Wie houdt er nu niet van zoetigheid? Snoep ziet er altijd vrolijk en kleurrijk uit en smaakt daarnaast ook nog eens super lekker. Personaliseer de pot of de snoepjes zelf en je hebt een erg leuk en origineel cadeau.

Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is voor het geven van een klein, goedkoper relatiegeschenk? Ga dan naar Premium Wereld. Zij zijn gespecialiseerd in relatiegeschenken en hebben gigantisch veel kleinigheidjes voor een leuke prijs!