De zomer komt eraan en het is de juiste tijd voor een barbecuefeestje. Je kunt een zomers tuinfeest organiseren in je achtertuin. Het is niet nodig om een party planner in te huren. Dat komt omdat je je feest zelf kunt voorbereiden. Je kunt een checklist maken met alles wat je nodig hebt voor een familiebarbecue feest. Houd je aan deze checklist zodat je niets over het hoofd ziet. De meest essentiële uitrusting die je nodig hebt, is The Bastard BBQ tool. Zonder grillapparatuur komt je feest niet op gang. Dus, welke items moet je voorbereiden voor je barbecuefeest? Hier is een lijst met verschillende benodigdheden die je nodig hebt om een geweldig barbecuefeest te maken.

Grillapparatuur

De grill tools zijn de ruggengraat van een geweldig barbecuefeest. Het eerste dat je moet bereiden is de grill. Deze apparatuur is verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Kijk eens voor een The Bastard aanbieding om een goede deal te krijgen. Je kunt ervoor kiezen om een gas- of houtskool grill te gebruiken. Het hangt af van je eigen voorkeur. Je kunt investeren in een set barbecue gereedschap van goede kwaliteit. Deze tools kunnen meerdere jaren meegaan. De grill gereedschappen die je moet voorbereiden, zijn een grill vork, spatel, grillhandschoen en schort. Zorg ervoor dat de spatel, grill vork en tang van roestvrij staal zijn. Ze kunnen dus tegen de hitte. Vergeet niet extra houtskool en gas voor de grill te bereiden.

Drankje voor de gasten

In de zomer moet je voor koude dranken zorgen. Hiervoor kun je een koelbox of koelkast gebruiken. Zorg dat je verschillende soorten dranken in huis haalt. Het beste drankje voor een zomers feestje is een kan limonade of sprankelende fruit punch. Je kunt je gasten ook serveren met frisdrank. Zorg ervoor dat je voldoende drankjes op voorraad hebt om ervoor te zorgen dat je gasten gehydrateerd blijven. Vervolgens kun je je gasten ook voorzien van alcoholische dranken zoals bieren en cocktails. Je kunt pronken met de bartending-vaardigheid die je hebt door een verfrissende cocktail te serveren. De apparatuur die je moet voorbereiden voor het serveren van de drank zijn glazen, plastic bekers, ijs, koelbox, flesopener en kurkentrekker.

Bijgerechten en kruiderij

De menu’s voor BBQ-party’s variëren van eenvoudige tot meer complexe gerechten. Ongeacht het menu dat je kiest, je moet rekening houden met de kruiden- en grill techniek om het heerlijk te maken. Sommige menu’s waaruit je kunt kiezen, zijn gegrilde biefstuk, hamburger pasteitjes, gegrilde kip en gegrilde zeevruchten. Als je hamburgers of hotdogs wilt serveren, moet je broodjes, pasteitjes, ketchup, mosterd, tomaten, sla, kaas, ui en mayonaise bereiden. Voor de specerijen kun je marinade voor vlees, salsasaus, Franse uiendip en verse groenten bereiden. Op deze manier kunnen je gasten niet tevreden zijn met het hoofdgerecht. Je moet ook bijgerechten maken. Het bijgerecht kan een geweldig aperitief zijn wanneer je gasten op de grill wachten. Het beste bijgerecht voor de zomer is een koude salade en stokbrood. Verder kun je ook andere dingen serveren zoals vers fruit, chips, koolsalade en maïskolven. Vergeet niet om lekkere desserts zoals ijs, pudding of cheesecake te serveren.