Heb je een nieuwe telefoon en/of loopt je huidige abonnement af, en ben je op zoek naar een nieuwe sim only? Het is fijn dat je tegenwoordig kunt kiezen uit allerlei aanbieders en soorten abonnementen. Dit zorgt er echter ook voor dat de uiteindelijke keuze wellicht wat lastiger is. Natuurlijk wil je uit de beste abonnementen een keuze maken. Maar waar vind je dergelijke abonnementen, en waar dien je eigenlijk op te letten? Lees het nu in dit artikel!

Sim only abonnementen vergelijken

Het beste wat je kunt doen om de beste abonnementen voor jou te vinden, is abonnementen vergelijken. Hierdoor kom je namelijk op een selectie van abonnementen die bij jou passen.

Tijdens het vergelijken zijn er meerdere belangrijke factoren waar je op dient te letten om tot het beste aanbod voor jou te komen. Hieronder lees je deze factoren:

Wil je al een 5G abonnement? Dan kun je hier alvast op filteren. Sommigen vinden het fijn om alvast voor 5G internet te kiezen, terwijl voor anderen 4G nog wel voldoet.

Voor velen is prijs een belangrijk aspect. Het is tijdens het vergelijken mogelijk om direct te zien wat de goedkoopste abonnementen zijn (deze worden als eerste getoond). Wil je goedkoop uitkomen, dan kun je dus gewoon voor een van de goedkopere abonnementen kiezen.

<Hoe wil je dat je bundel eruit ziet? Hoeveel mobiele data en belminuten + sms’jes heb je iedere maand nodig? Bedenk dit voor jezelf, aangezien je tijdens het vergelijken je eigen bundel kunt samenstellen. Alleen de abonnementen die dan daar op lijken of precies die hoeveelheden hebben, worden getoond.

Denk ook aan contractduur. Er zijn drie soorten abonnementen op basis van contractduur: maandelijks opzegbare sim only abonnementen, sim only’s met een duur van 1 jaar, en tweejarige sim only abonnementen. Aangezien de prijs ook varieert (hoe langer de contractduur, hoe voordeliger het abonnement), is het aangeraden om te filteren op contractduur.

Maak gebruik van een goede vergelijkingswebsite. Dit maakt het vergelijken van sim only abonnementen een stuk eenvoudiger en sneller.

Wat is een goede sim only vergelijkingswebsite?

Wil je sim only vergelijken, dan zijn er meerdere websites waarop dit mogelijk is. Een van de betere vergelijkingswebsites, waarop je de beste sim only abonnementen en providers gemakkelijk en duidelijk kunt vergelijken, is simonlycheck.nl.

Het is vooral van belang dat je op een vergelijkingswebsite goed kunt filteren op verschillende factoren. Denk hierbij aan de hierboven genoemde factoren zoals prijs en contractduur. Dit zorgt er namelijk voor dat je de beste sim only voor jou kunt vinden.