1.      Drankje met je vrienden

Een drankje doen op het terras is altijd gezellig, echter moet het hiervoor wel mooi weer zijn. Ga misschien voor een terrasje aan het water of in het bos, dit geeft naast rust ook gezelligheid. Daarnaast is het ook vaak een erg mooi uitzicht, waardoor je nog meer geniet van je vrije tijd.  

2.      Hengeltje uitgooien

Veel mensen pakken wel ooit de vishengel en gaan erop uit. Vissen kan naast rust ook voor gezelligheid zorgen. Je kunt in je eentje genieten van de natuur door je hengel uit te gooien, maar er ook met je vrienden op uit trekken. Bereid je echter wel goed voor en laat je informeren bij een hengelsport winkel over het juiste materiaal. Dan kun jij er binnen de kortste keren op uit trekken voor een ontspannen vissessie.   

man aan het vissen

3.      Strike!

Bowlen is een sport die veel mensen erg leuk vinden om te doen. Bowlingbanen liggen op veel plekken door heel het land, waardoor dit een erg toegankelijke activiteit is, waar je vaak niet eens een auto voor nodig hebt. Mensen pakken vaak na het bowlen nog een drankje en een paar bitterballen, wat zorgt voor de perfecte afsluiting!  

4.      Een race tegen de tijd!

Samen met je vrienden uit een ruimte proberen uit te komen doormiddel van het oplossen van puzzels; dat is een escaoe room. Wel is er hierbij één vijand, dat is de tijd. Een escape room versterkt vaak de band met degene met wie je probeert te ontsnappen, en is bovendien ook erg gezellig en leuk om te doen. Je hebt de kwaliteiten van iedereen nodig om tot de goede oplossing te komen.

5.      Tot rust komen

Erg veel mensen lezen in hun vrije tijd. Je kan met verschillende doelen lezen; misschien wil je meer kennis opbouwen of jezelf amuseren. Zoek een boek uit jouw favoriete genre, kruip lekker onder een dekentje en ontspan!

Vrouw leest boek